1. juni er det nok en gang oppstart av Sommerles. Mange har gledet seg siden i fjor sommer og endelig nærmer det seg!
1. juni til 31. august

Startskuddet går 1. juni og kampanjen varer til 31. august. Alle som skal begynne i 1. klasse til de som går ut av 7. klasse i år, kan melde seg på. Var du med i fjor, kan denne kontoen brukes om igjen.

I årets fortelling er det eventyrfigurer på rømmen, og Asbjørn og Astrid får en ny venn i karakteren Vili. Her kan du lese en liten smakebit på årets historie.

Kampanjen er for alle

Om man har lesevansker, kan man sette seg ned ett klassetrinn ved registrering. Det går også an å registrere bøker man hører på lydbok eller blir lest for.

NLB har lest inn Sommerles-historien på lyd og som punktskrift, om du trenger det.

NLBs tilbud kan du også lese mer om her.

Premier

Også i år har vi bestemt at man kan hente premier hos oss helt opp til nivå 60. Det har kommet nye, spennende premier i år og vi gleder oss til å vise dere!

Vi ber om forståelse for at det ikke finnes ubegrenset av alle premiene vi tilbyr. Noen kan man hente flere av, mens noen kan man kun hente én gang. Og det er en sjanse for at noen premier går tomme.

Tips til Sommerles og lesing

Hver uke i Sommerles-perioden vil vi komme med tips og fakta om Sommerles, i tillegg til noen lister med boktips som inspirasjon til bøker å lese. Følg med her på hjemmesiden eller på våre tre Facebook-sider for å få med deg disse.

Vi håper og gleder oss til å se mange engasjerte og leseglade barn i sommer!

Translate »