Foto: Pixabay. Mann med veske som holder en bok.

Ikke alle føler seg komfortable med å besøke bibliotekene i disse Covid-19-tider, og det har vi full forståelse for. Under nedstengingen i mars 2020, opprettet vi tilbudet Bestill-og-hent-bibliotek. Dette tilbudet er fortsatt gjeldende, men har kanskje blitt litt glemt bort etter gjenåpningen. Ønsker du å låne bøker, men ikke å komme inn i bibliotekene, kan du bestille de bøkene du vil låne og hente dem på utsiden av hovedinngangen ferdig utlånt.

Skulle du ikke ønske å forlate hjemmet i det hele tatt, kan vi tipse om leseappen BookBites, hvor du kan låne bøker og lydbøker gratis fra bibliotekene, rett på mobilen eller nettbrettet.

Kan være utlånt

Vi gjør oppmerksom på at bøkene du/dere ønsker kan være utlånt, men plukker gjerne en annen god anbefaling til deg og setter deg på venteliste eller bestiller boken fra et annet bibliotek! Hvis du har materiale som står til avhenting som du har fått melding på, kan du også inkludere dette i bestillingen.

Gode rutiner

Vi har gode smittevernrutiner i bibliotekene, og ansatte har god håndhygiene. Bøkene pakkes i helt nye poser.

Vi ber dere om å vise hensyn ved henting, og følge myndighetenes råd om å holde avstand. Hent innenfor gitte hentetidspunkt, og ring når du står på utsiden. Da vil en ansatt sette bokposen utenfor biblioteket.

Hvordan gå fram for å bestille

Mer informasjon om bestilling, hentetidspunkt og innlevering for hvert av de tre Holmestrandbibliotekene finner du under her:

Hof bibliotek

Bestilling

Bestilling kan gjøres via e-post: hof.bibliotek@holmestrand.kommune.no, i bibliofil-appen, i Hof biblioteks websøk eller på telefon 33 05 95 80.

Husk å oppgi lånenummer, navn og hva du ønsker å bestille. Du får beskjed når bestillingen er klar og kan hentes.

Henting

Før du henter, må du ha fått hentemelding fra oss. Kom innenfor gitte hentetidspunkt, og ring når du står på utsiden. Husk å holde avstand, og vis hensyn.

Innlevering

Benytt innleveringsluka til venstre for hovedinngangen.

Holmestrand bibliotek

Bestilling

Bestilling kan gjøres via e-post: biblioteket@holmestrand.kommune.no, i Holmestrand biblioteks websøk eller på telefon 33 05 95 70.

Henting

Før du henter, må du ha fått hentemelding fra oss. Kom innenfor gitte hentetidspunkt, og ring når du står på utsiden. Husk å holde avstand og vis hensyn.

Innlevering

Benytt innleveringsboksen på utsiden av biblioteket ved hovedinngangen.

Sande bibliotek

Bestilling

Bestilling kan gjøres via e-post: sande.bibliotek@holmestrand.kommune.no, eller i Sande biblioteks websøk eller på telefon 33 78 70 60.

Innlevering

Benytt innleveringskassa utenfor biblioteket, plassert på parkeringsplassen.