Foto: Pixabay. Mann med veske som holder en bok.

Holmestrandbibliotekene er midlertidig stengte som et resultat av den økende smitten av Covid-19 i kommunen, og dette inkluderer også meråpent. Bestill-og-hent-tilbudet kan benyttes disse dagene, og ikke glem å sjekke ut alle våre digitale tilbud! Disse finner dere mer informasjon om i menyen her på hjemmesiden. Det er viktig at dere ikke kommer før dere får beskjed om at bøkene er klare til henting, og at man kommer til angitt hentetidspunkt, slik at det ikke kommer for mange på likt utenfor.

Skulle du ikke ønske å forlate hjemmet i det hele tatt, kan vi tipse om leseappen BookBites, hvor du kan låne bøker og lydbøker gratis fra bibliotekene, rett på mobilen eller nettbrettet.

Kan være utlånt

Vi gjør oppmerksom på at bøkene du/dere ønsker kan være utlånt, men plukker gjerne en annen god anbefaling til deg og setter deg på venteliste eller bestiller boken fra et annet bibliotek! Hvis du har materiale som står til avhenting som du har fått melding på, kan du også inkludere dette i bestillingen.

Gode rutiner

Vi har gode smittevernrutiner i bibliotekene, og ansatte har god håndhygiene. Bøkene pakkes i helt nye poser.

Vi ber dere om å vise hensyn ved henting, og følge myndighetenes råd om å holde avstand. Hent innenfor gitte hentetidspunkt, og ring når du står på utsiden. Da vil en ansatt sette bokposen utenfor biblioteket.

Hvordan gå fram for å bestille

Mer informasjon om bestilling, hentetidspunkt og innlevering for hvert av de tre Holmestrandbibliotekene finner du her.