Bokstreif

av | jan 10, 2020

Bokstreif er Holmestrandbibliotekenes egen bokturné og er et fast innslag i vårt vår- og høstprogram. Turneen går mellom Holmestrandbibliotekenes tre bibliotek – Hof bibliotek- og innbyggerservice, Holmestrand bibliotek og Sande bibliotek – og finner sted (som regel), første uka av hver måned, i periodene februar til mai og september til desember.
Bøker som fortjener oppmerksomhet

Bibliotekarer fra alle tre bibliotekene vil bytte på å anbefale bøker fra gang til gang. De leser og anbefaler bøker de mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet, bøker som kanskje ikke får like mye fokus og promotering fra forlagene og bokhandlene, men som ofte slår bestselgerne ned i støvlene!

Reiser mellom Holmestrandbibliotekene

Miniturneen starter i Sande på mandag kveld kl. 18. I Hof og Holmestrand går arrangementet på formiddagen, henholdsvis torsdag og fredag, klokken 12 begge dagene. Dette er faste dager lagt til hvert sted og samme bøker det snakkes om på hvert stopp.

Bokstreif er en hyggelig time med litterært påfyll og leseinspirasjon. Bokstreif er perfekt å få med seg i lunsjpausen om du ikke har fri midt på dagen, men skulle du ikke få det til, legger vi alltid ut artikler her på hjemmesiden med bøkene som ble anbefalt uken etter.

Translate »