BookBites

av | feb 12, 2020

Hvis du har lånekort hos et av bibliotekene i Vestfold og Telemark kan du benytte deg av appen BookBites. Tjenesten tilbyr et stort utvalg e-bøker og e-lydbøker i ulike sjangere, for både barn og voksne. BookBites ønsker å gjøre din leseropplevelse optimal og lar deg blant annet justere tekststørrelse. Tilgang på Internett er ikke nødvendig når du først har lastet ned e-boka – du kan lese og lytte til bøkene dine offline!
Opprette en bruker

Om du vil bruke BookBites må du først opprette en bruker ved å fylle inn navn, e-post og lage passord. Ved første innlogging registrerer du ditt lånekort og PIN-kode. Det er laget en videoguide til å komme i gang, som du kan finne ved å trykke her.

For barn som ikke har egen e-postadresse, går det nå an å logge inn via Feide, så lenge kommunen man hører til har oppgradert til den nyeste versjonen. Holmestrand kommune er blant de kommunene som har gjort dette. Resterende kommuner vil oppgradere i løpet av 2021.

Mobil og nettbrett

BookBites kan lastes ned på både mobil og nettbrett. Har du iPhone eller iPad finner du appen i App Store. Om du bruker mobil/nettbrett med Android-operativsystem henter du appen i Google Play (dette gjelder for eksempel Samsung). I fremtiden vil BookBites også lanseres for Windows 10.

Funksjoner

– Tilgang til alle titler hvor som helst og når som helst

– Automatisk innlevering ved glemt lånefrist

– Søke etter tittel, forfatter, emne eller forlag

– Markere tekst, skrive notater eller slå opp ord

– Tilpasse skriftstørrelsen, linjeavstanden og fargene

– Tips, inspirasjon og oversikt over ulike sjangere

– Oversikt og statistikk basert på din lesehastighet

– Motivasjon og poeng

Trykk her for å lese mer om BookBites eller trykk her for å se nærmere på funksjonene.

God lesing, og spør oss gjerne om hjelp! 🙂

Viktor & Carla, Anders og Elise snakker om deres erfaringer med og bruk av BookBites:
Translate »