Mikrofon. Foto: Pixabay
Endelig kan vi ha arrangementer her i bibliotekene våre igjen – og det gjør oss så glade! Vi har satt sammen et variert program og det bør være noe for enhver smak.
Fullstendig oversikt

Fullstendig oversikt over alle arrangementene i de tre bibliotekene våre finner du her på nettsiden under arrangementer. De ligger kronologisk etter dato og det er enkelt å se hvilket bibliotek det foregår hos og hva eventuell pris er. Merk at vi ønsker at det hentes ut gratisbilletter på de gratis arrangementene. Dette er for smittesporing og for å ha en oversikt over hvor mange som kommer.

Ikke alle arrangementene for høsten er lagt ut enda, men følg med. Her vil det komme mer!

Holmestrandbibliotekene har individuelle FB-sider, og på disse finner du kun arrangementene som skjer på det gjeldende biblioteket om ikke annet er opplyst. Det er ikke altfor store avstander mellom bibliotekene, så ser du noe som kun skjer ett av stedene, husk at det også går an å besøke ett av de andre to.

På Facebook videredeles en del av artiklene herfra, men også bilder fra hverdagen vår og litt annet som skjer på det gitte biblioteket. Vi blir veldig glade om dere vil følge oss der og!

Følg Hof bibliotek og innbyggerservice på Facebook her.

Følg Holmestrand bibliotek på Facebook her.

Følg Sande bibliotek på Facebook her.