Filosofisk hjørne

Hof bibliotek Voldshagan 2,Hof

Tom innleder rundt et gitt tema, og inviterer til påfølgende dialog. Du kan delta i samtalen, eller lytte.

Kr.50

Sande bibliotek Revåveien 20,Sande

Bokstreif er Holmestrandbibliotekenes egen bokturné og er et fast innslag i vårt vår- og høstprogram. Denne gangen har vi vært så heldige å få tidligere biblioteksjef Richard Madsen til å anbefale bøker.

Holmestrand bibliotek Dr. Graaruds plass 2,Holmestrand

Familielørdag: I skogen

Sande bibliotek Revåveien 20,Sande

I skogen er en forestilling for barn fra 1-6 år. Barna får møte en danser og en musiker, som sammen vil ta med publikum inn i en egen fantasiskog.

Kr.40

Familielørdag: I skogen

Holmestrand bibliotek Dr. Graaruds plass 2,Holmestrand

Kr.40
Recurring

Strikkekafé

Hof bibliotek Voldshagan 2,Hof

Velkommen til gratis strikkekafe i Hof bibliotek.

Filosofisk hjørne

Kr.50
Recurring

Strikkekafé

Hof bibliotek Voldshagan 2,Hof

Velkommen til gratis strikkekafe i Hof bibliotek.