« Alle Arrangementer

Forfattermøte: Finn Sjue i samtale med Lars Ivar Hordnes – (OBS! Ny dato)

september 18 kl.12:00 - 13:30

Forfatter Finn Sjue og journalist Lars Ivar Hordnes.

Grunnet Korona har vi for tiden noen restriksjoner rundt arrangementene våre. Les mer om arrangementsrestriksjonene her: Smittevernregler for arrangementer i Holmestrandbibliotekene.

Ravnen

Finn Sjue fra Vassås i Holmestrand har alene og sammen med andre skrevet en lang rekke bøker. Sjue har bakgrunn som psykolog, politiker, lektor og journalist. Hans tidligere bøker har vært dokumentarbøker, som har omhandlet temaer som innsyn og overvåking i dagens samfunn og journaliststikk.

Denne dagen kan du høre Sjue i samtale med journalist i Jarlsberg avis, Lars Ivar Hordnes. De vil snakke om Sjues nyeste bok, biografien Ravnen, som kom ut i 2020 og ble skrevet i samarbeid med Ronald Bye.

Ravnen handler om en forbryter og er en sensasjonell historie om et omflakkende liv. Ravnen er Jostein Khalid Mølbach, en mishandlet femåring som vokser opp til å bli en venstreekstrem eventyrer, en frihetslengtende ung barrikadestormer som utvikles til en egenrådig, kreativ og brutal mann. Hvordan er det mulig i rettsstaten Norge å gjøre seg fortjent til 25-års fengsel, men likevel bli straffet med bare fire små forelegg?

Billetter

Arrangementet er gratis, men av smittevernhensyn må du hente ut billetter på forhånd på Ticketco, og samtidig registrere navn og telefonnummer for eventuell smittesporing.
Billetter kan hentes ut på TicketCo.no ved å trykke her.

Dato:
september 18