« Alle Arrangementer

Forfattermøte: Finn Sjue (OBS! Ny dato)

september 23 kl.18:00 - 19:30

Gratis

Grunnet Korona har vi for tiden noen restriksjoner rundt arrangementene våre. Les mer om arrangementsrestriksjonene her: Smittevernregler for arrangementer i Holmestrandbibliotekene.

Forfattermøte: Finn Sjue

Finn Sjue fra Vassås i Holmestrand har alene og sammen med andre skrevet en lang rekke bøker. Denne kvelden kommer han til Sande bibliotek for å snakke om boka Ravnen, som er skrevet i samarbeid med Ronald Bye.
Ravnen er en biografi om en forbryter, en sensasjonell historie om et omflakkende liv. Ravnen er Jostein Khalid Mølbach.

Forlaget skriver om boka:

FN-soldat, serieforbryter og torpedo. Lesehest, naziinfiltratør og opprører. Dette er historien om en mishandlet femåring som vokser opp til å bli en venstreekstrem eventyrer, en frihetslengtende ung barrikadestormer som utvikles til en egenrådig, kreativ og brutal mann.

Palestinervenn og Mossad-spion, FN-soldat med oppdrag i Bosnia og Libanon. Leiesoldat i Kosovo. Med et sinn fylt av mørke skygger og raseri og med tro på terror, søker han å holde styr på et indre posttraumatisk kaos med øl, sprit og narkotika. Men det skulle bli verre.

Hvordan er det mulig å oppdage sterkt destruktive ideologiske, religiøse eller politiske overbevisninger hos et menneske før det er for seint? Hvordan er det mulig i rettsstaten Norge å gjøre seg fortjent til 25-års fengsel, men likevel bli straffet med bare fire små forelegg?

Dette er beretningen om Ravnen.

Finn Sjue gir deg noen av svarene i kveld. Det blir vist flere bilder under foredraget. Det blir også boksalg.

Billetter

Arrangementet er gratis, men av smittevernhensyn må du hente ut billetter på forhånd på Ticketco, og samtidig registrere navn og telefonnummer for eventuell smittesporing.
Billetter kan hentes ut på TicketCo.no ved å trykke her.

Dato:
september 23