Hof flerbrukshus er snart innflyttingsklart, og det gleder vi oss til. Huset er først og fremst innbyggernes hus, og vi håper at det fylles med folk og aktiviteter. Nå spør biblioteksjefen i kommunen om innbyggere i Holmestrand-området vil bli med og fylle huset med lys og lamper. Har du en pendellampe til overs?
Stolthet over hjemplassen

Da vi før sommeren spurte innbyggerne hva de ønsket seg av huset, var mange av svarene knyttet til stolthet over hjemplassen og lokal historie. Alle ønsker å føle seg velkomne i flerbrukshuset, og mange er opptatt av lokal tilknytning og tilhørighet.

Gi en hengende taklampe til huset

Vi er opptatt av å involvere innbyggerne i Holmestrand-området for å skape tilknytning til flerbrukshuset. Samtidig er vi opptatt av lokal arv og tilhørighet. Vi vil derfor invitere innbyggerne til å gi en lampe som vi kan henge opp i huset.

– Dette synes vi er en morsom og vakker måte å la hver og en bringe sin egen historie til huset, og vi håper at det kan skape mange fine øyeblikk og morsomme samtaler i flerbrukshuset i årene framover, sier biblioteksjef i Holmestrand kommune, Trine Bergstå.

Sammen om et lysende kunstverk

For å knytte flerbrukshuset sammen med historien til alle familiene og menneskene som nå skal ta det i bruk, ønsker vi å samle inn pendler (hengende taklamper) fra innbyggerne i Hof. Lampene vi samler inn skal til sammen danne et lysende kunstverk med masse ulike lamper.

Har du en lampe du vil gi?

Vi understreker at vi bare kan ta imot pendler, altså hengende taklamper.

Taklampene kan leveres til Hof bibliotek og innbyggerservice i Hofslundveien 4, som tar vare på disse fram til montering. Alle lampene må godkjennes og eventuelt bygges om av elektriker, som også vil hjelpe oss med montering. Det er viktig at alt går riktig for seg!

Vi gleder oss til å se hva innbyggerne kan finne fram fra loft og kjellere, og på den måten få en bit av sin historie inn i flerbrukshuset.

Trine Bergstå, biblioteksjef ved Holmestrandbibliotekene,
ønsker lamper fra innbyggerne til det nye biblioteket i Flerbrukshuset i Hof.
Foto: Holmestrand kommune.