Hof bibliotek pakker for flytting. Jorun Lian foran pappeskene. Foto: Biblioteket.
Hof bibliotek og innbyggerservice stenger fredag 26. mars. Når vi åpner igjen nærmere sommeren, vil det være i nye lokaler i Voldshagan 2. Vi gleder oss veldig til å ønske innbyggerne velkommen i det nye huset!
Mye vil skje i stengt-perioden

Mens vi er stengt skal vi pakke ned, lakkere hyller, bygge nytt og bygge om, handle mye brukt og noe nytt. Og ikke minst flytte alt inn i det nye flerbrukshuset. Vi skal jobbe hardt for at det nye huset blir som innbyggerne ønsket seg i medvirkningsprosessene de deltok på i fjor.

Fortsatt mulig å låne bøker med klikk-og-hent

Vi pakker ned Hof bibliotek sin boksamling, men det vil fortsatt være mulig å låne bøker med bestill-og-hent-tilbudet vårt. Bøkene må bestilles fra Holmestrand eller Sande sin boksamling, så litt ventetid må påberegnes. Hvordan du går fram for å bestille via klikk-og-hent-tilbudet kan du lese om her.

Vi tar fortsatt imot pendellamper

Og til sist, -det er ennå ikke for seint å gi en pendel til flerbrukshuset! Vi har allerede fått inn veldig mange fine og forskjellige lamper, men trenger fortsatt flere. Siste frist for innlevering av hengende lampe er 9. april.

Hva skal du gjøre med bøkene du har lånt?

• Vi sender ingen purringer mens biblioteket er stengt.
  • Behold bøkene til vi åpner i nye lokaler, og lever dem da.
  • Bøker vi har lånt inn fra andre bibliotek, kan det hende at du må levere før. Da tar vi kontakt!

Bestill-og-hent

1. Søk i katalogen til Holmestrand eller Sande bibliotek