Holmestrand kommune. Innbyggermagasin 2021. Forsiden på blå bakgrunn.

I helgen ble det nye innbyggermagasinet for Holmestrand kommune sendt ut i postkassene til Holmestrands innbyggere. Her finner du artikler om gode vaner for et friskt liv, hvordan vi kan nå bærekraftsmålene, tips til turer i kommunen og mye, mye mer. Bibliotekene er selvfølgelig også representert – du finner hele tre artikler, om Digihjelp-tilbudet, noen av våre digitale tjenester og biblioteket 3.0.

Glede innbyggerne i en annerledestid

Kommunen håper magasinet vil gi glede og inspirere folk til å bruke Holmestrand og områdets mange tilbud, i en tid hvor ting er annerledes. Magasinet er fylt med gode tips og innbyr virkelig til å sette seg ned og lese.

Digihjelp-tilbudet

Digihjelp-tilbudet, som det står om i magasinet, er for tiden ikke i drift, grunnet Covid-19. Men vi er klare til å ta tilbudet opp igjen, så raskt det lar seg gjennomføre. Det gleder vi oss til!

På bibliotekene i løpet av mars

I løpet av mars-måned vil bibliotekene få innbyggermagasinet tilsendt, og da er det bare å komme innom og hente hos oss. Vil du ikke vente, kan du lese innbyggermagasinet elektronisk her.

Skjermdump av den ene artikkelen om bibliotekene i innbyggermagasinet.

Skjermdump av den ene artikkelen om bibliotekene i innbyggermagasinet.

Translate »