Mann leser avis med Ukrainsk flagg. Foto: Pixabay
Nå er det krig i Europa. Det er lenge siden sist. Heldigvis. Alle de tankene og følelsene som ordet KRIG skaper i oss, det trenger vi som folk å prate sammen om. Derfor inviterer Holmestrandbibliotekene til foredrag i Holmestrand bibliotek med Robert Mood fredag den 11. mars klokken 16:00. Filadelfiakirken vil også komme og gi info om SOS Ukraina.
Samtale på biblioteket

Alle de tankene og følelsene som ordet KRIG skaper i oss, det trenger vi som folk å prate sammen om. Derfor inviterer biblioteket til foredrag med Robert Mood fredag den 11. mars klokken 16:00. Filadelfiakirken vil også komme og gi info om SOS Ukraina.

Etter foredraget inviteres dere alle til samtale, ledet av Lars Gunnar Lingås, som har ledet Filosofisk Kafé her på biblioteket.

I ukene som kommer vil folkebiblioteket ha fokus på å informere om hvordan man gjenkjenner fake news.

Les mer om arrangementet og hent din gratisbillett her.