Leser søker bok. 100-lista 2021. Utdrag av cover.

Leser søker bok er et tilbud som ønsker å hjelpe alle å finne bøker å lese. Hvert år slipper de en 100-liste med de tre siste årenes beste bøker som passer for samtlige, uansett leseevne.

Årets liste slippes torsdag 18. mars kl. 18, og lanseringen vil foregå som et digitalt arrangement fra Litteraturhuset i Oslo. Arrangementet vil streames på YouTube og de kan friste med et variert og spennende program.

Å lese i motvind

100-lista tar for seg de 100 beste bøkene som skal passe uansett hvor sterk leser man er. Lista er “[…] til alle som leser i motvind”, som det så fint står beskrevet på nettsiden deres, eller bare til de som bare vil orientere seg og ha en oversikt over leservennlige, men kvalitetssikrede bøker. Lista inkluderer bøker for alle aldre og i alle sjangere.

Arrangementet

I tillegg til selve lanseringen, kan du få med deg forfattere og flere andre kjente fjes denne kvelden. Her kan du lese om alt som vil foregå på lanseringen av 100-lista.

Under finner du arrangementet, og når det er tid for å starte, er det bare å trykke play-knappen, eller åpne arrangementet direkte i YouTube ved å trykke her.

Translate »