Meråpent

av | okt 7, 2020

I Holmestrandbibliotekene kan vi tilby meråpent bibliotek ved alle våre tre avdelinger.
Hva er et meråpent bibliotek?

Et meråpent bibliotek er et bibliotek du kan benytte også utenom betjent åpningstid. Når biblioteket er ubetjent er døren låst. For å slippe inn, må man ha oppgradert bibliotekkortet til nøkkelkort.

Hvis du har oppgradert bibliotekkortet ditt til et nøkkelkort, har du tilgang til biblioteket fra klokken 07.00 til klokken 23.00 hver eneste dag, hele året. Du bruker kortet ditt og PIN-koden din for å låse opp døra når du skal inn.

Hof bibliotek vil ikke være meråpent på onsdager, siden det er ungdomsklubb og ungdommene skal få ha huset for seg selv.

Grunnet uønskede hendelser i Holmestrand bibliotek, har meråpent-tilbudet der blitt strammet inn. Nye tider er mandag til torsdag klokken 07.00 til klokken 21.00 og fredag og lørdag klokken 07.00 til klokken 15.00.

For å oppgradere bibliotekkortet ditt til nøkkelkort, signerer og leverer du denne kontrakten på biblioteket: Kontrakt for tilgang til meråpent bibliotek. Du må være over 15 år for å få tilgangen og er du under 18 år må du ha signatur av foresatte. Barn under 15 år må ha følge av foreldre eller foresatte for å være på biblioteket i ubetjent tid.

Hva kan du gjøre når?

I hele vår åpningstid (07.00-23.00), kan du:

  • Benytte lokalene
  • Låne, levere, og hente reservert materiale
  • Lese aviser, tidsskrifter og bøker
  • Bruke publikumsmaskiner, kopiere, scanne og skrive ut
  • Tilgang til gratis, trådløst nett

Når betjeningen er til stede i betjent tid, kan du også:

  • Få veiledning og søkehjelp

Reservering av grupperom

Betjente åpningstider

For å se de betjente åpningstidene, trykk her.

Videoovervåkning og sikkerhet

Biblioteket er videoovervåket. Dette er av hensyn til din sikkerhet og for å sikre bibliotekets inventar og utstyr. Innbruddsalarmen aktiveres kl. 23.00 og du må forlate lokalene før det.

Hvis brannalarmen går, må du forlate bygningen umiddelbart. Ved behov for akutt hjelp, kontakt nødetatene. Brann 110. Politi 112. Ambulanse 113.

Translate »