Minecraft-landskap. Illustrasjonsbilde. Foto: Pixabay.
Ny Minecraft-konkurranse ved Holmestrandbibliotekene i sommer! Tema denne gangen blir Ditt ferieparadis. Bygg gjerne hvor du kunne tenkt deg å reise på ferie. Denne gangen vil deltakerne få mere plass til å bygge på og lengre tid å bygge på gjennom sommeren.
Hva dommerne vil se på

Etter konkurransen vil resultatene dømmes av 4 dommere ut i fra kriterier som:

• Bruk av tema og miljø
  • Utseende og detaljer
  • Oppfinnsomhet og kreativitet

Konkurransen

Tema: Ditt Ferieparadis
Plot-størrelse: 200×200
Start: 29.06 kl. 12:00
Slutt: 27.07 kl. 18:00

Påmelding og premiering

Denne runden blir det nye premier. Disse vil bli delt ut i Holmestrand eller sendt til ditt nærmeste bibliotek. Husk at det holder å melde seg på én gang. Påmeldingsskjemaet til konkurransen finner dere her.

Delta fra flere plattformer

Dere kan delta via Xbox og Switch. Veiledning til hvordan man kobler seg opp via de forskjellige spillkonsollene, PC og Windows finner du her.

PlayStation/Minecraft Skoleversjon

Forrige runde opplevde vi problemer med tilkoblingen til PlayStation og Minecraft skole. Hvis dere vil delta fra disse, kan dere kan opprette deres egen verden og bygge der. Husk å sende inn bilder før 27.07 klokken 18:00 til magnus.viken@holmestrand.kommune.no

Ny oppdatering gjør det vanskelig å spille fra konsoller

Dessverre har det nylig kommet en oppdatering som gjør det vanskelig å delta fra konsoller. PC/Java kan velge versjon selv, men de som deltar fra konsoller må lage en egen verden og sende bilder.
Her finner du hvordan du bytter Minecraft-versjon for PC/Java.

Ved behov for hjelp

Ved behov for hjelp, send e-post til magnus.viken@holmestrand.kommune.no