Illustrasjonsbilde. Tre mennesker på rekke med munnbind. Foto: Pixabay

Natt til fredag 5. mars ble det satt inn nye tiltak for gamle Vestfold og disse vil gjelde fram til 16. mars, i første omgang. Restriksjonene er vedtatt da den engelske varianten av Covid-19 har hatt økning av smitte i disse områdene, spesielt den siste uken.

Holmestrandbibliotekene vil holde åpent, men noen nye tiltak vil gjelde i denne perioden.

Påbudt med munnbind

Det er nå påbudt med munnbind når man beveger seg rundt på biblioteket. Dette gjelder alle fra 12 år og oppover.

Må klare deg selv i størst mulig grad

Ansatte vil først og fremst holde seg bak skranken og ikke kunne hjelpe deg i like mye rundt i lokalene. Ha alltid med lånekortet, bruk utlånsautomatene og klar deg selv så langt det går. Vi tar korte henvendelser i skrankene. Av samme årsak kan vi ikke hjelpe deg med kopiering, printing og scanning.

Generelle smittevernregler

Tidligere smittevernregler gjelder selvfølgelig også fortsatt, og kan leses her.

Illustrasjonbilde. Håndsprit og munnbind. Foto: Pixabay.