Minecraft. Tempel og natur. Foto: Pixabay.
Holmestrandbibliotekene kjører på med påskekonkurranser i Minecraft! Påmeldingen er åpen og konkurransene starter
mandag 29. mars kl. 12.
Påmelding

Påmeldingen er åpen for alle og man kan melde seg på allerede nå. Serveren vil ikke åpnes før mandag kl. 12.

Det vil holdes flere konkurranser i løpet av uka. Minikonkurransene vil være “alle-mot-alle” av de påmeldte, mens hovedkonkurransen vil deles inn etter alder. Denne vil foregå over hele påskeuka. Man melder seg på ved å opplyse alder og Minecraft-brukernavn.

Påmeldingsskjemaet kan man finne her.

Konkurransene

Konkurransene vil hovedsaklig foregå på PC (java).

Hovedkonkurransen
Hovedkonkurransen vil være en freestyle byggekonkurranse og foregår fra mandag 29. mars kl. 12.00 til søndag 4. april kl. 18.00. Man får tildelt en plass på 150 x 150 meter og her kan man bygge det man selv vil. Det vil deles inn etter alder og kåres vinnere i hver aldersgruppe. For denne konkurransen trenger man ikke discord-tilgang.

Minikonkurransene
Det vil settes opp minikonkurranser i 5min Build-off og i Spleef, og disse vil gå som turneringer på forskjellige dager. Informasjon om når disse settes opp vil legges ut i discord, og derfor må man ha tilgang hit for å være med her. Disse konkurransene vil foregå som turneringer og den med flest antall poeng sammenlagt vil kåres til vinner.

  • 5min build-off
    Her får spillerne et tema som de skal bygge ut i fra. Alle har x antall minutter på å bygge ut i fra temaet som blir valgt. Det blir spillerne selv som må stemme på hvem som vinner.

  • Spleef
    Spleef er et minigame hvor du er i en arena som går over flere etasjer. Målet er å ikke falle i vannet som er i bunnen av arenaen. Måten du slår ut motstanderen er å fjerne blokker rundt i arenaen. Dette gjøres enten ved å hoppe rundt på blokkene eller ved å kaste snøballer.

Premiering

Vinnerne vil premieres og kontaktes av biblioteket når konkurransene er avsluttet.

Translate »