Fram til midnatt i dag, 31. august, er det siste sjanse til å registrere bøkene man har lest i sommer.
Datoer og frister
  • Bokregistreringen, fortellingen og oppgavene i Sommerles stenger natt til 1. september.
  • Du kan fortsatt registrere deg, og du kan legge inn alle bøkene du har lest i sommer fra 1. juni til 31. august.
  • Du kan hente premier hos Holmestrandbibliotekene helt til 14. september.
  • Fram til 1. oktober vil du kunne logge deg inn på Sommerles, skrive ut diplom og se hva du har lest.
  • Oppsummering

I løpet av de neste dagene vil vi komme tilbake med nøyaktige tall for årets Sommerles her i Holmestrandbibliotekene. I løpet av de neste ukene vil også hovedvinnerne trekkes ut.

Og husk at dette ikke er en konkurranse og at det er de som har lest mest som vinner. Alle som har vært med har like stor sjanse til å bli trukket ut som vinnere!