23. april er det Verdens bokdag og vi i Holmestrandbibliotekene synes dette bør markeres hele uka opp mot datoen. Vi har flere arrangementer planlagt og håper å se mange av dere på dem.
Bibliotekenes «nasjonaldag»

Verdens bokdag er nesten å regne som bibliotekenes nasjonaldag. Den internasjonale bokdagen skal feire leselyst og bokglede, og ønsker å fremme det positive ved lesing. Dette er jo noe bibliotekene jobber med daglig, men det markeres enda litt ekstra rundt Verdensdagen.

Markering hele uka

I Holmestrandbibliotekene markerer vi Verdensdagen med mye morsomt i biblioteket. Selve bokdagen faller på en søndag i år, men vi har flere spennende arrangementer tidligere i uka. Det hele starter mandag 17. april med vårt nye tilbud i Holmestrand bibliotek; Kinotek for barn på dagtid, etterfulgt av Bokstreif i Sande bibliotek kl. 18, Slekt og data holder foredrag i Holmestrand bibliotek kl. 18 på tirsdag 18. april, på torsdag 20. april kan du få med deg Bokstreif i Hof bibliotek kl. 12 og foredrag med Norske hemmeligheter i Holmestrand bibliotek kl. 18, før uka avsluttes med Bokstreif kl. 12 i Holmestrand bibliotek på fredag 21. april.

I tillegg kommer vi til å lage en post på Facebook-sidene våre, hvor vi vil oppfordre dere til å skrive en liten omtale om deres favorittbøker under. La oss dele leseglede og inspirere hverandre til å lese!

Her kan du lese mer om Verdens bokdag og hvorfor den markeres hvert år.

Translate »